Tekstgrootte A A A

Voorlichtingsbijeenkomst 16 april

Diverse ziekenhuizen organiseren in samenwerking met het Erasmus MC voorlichtingsbijeenkomsten over niertransplantatie en donatie bij leven. De voorlichtingsbijeenkomsten zijn bedoeld voor zowel nierpatiënten, als familie, vrienden of bekenden van een nierpatiënt.

Op 16 april 2014 wordt een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd in het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam. Indien u geinteresseerd bent, kunt u zich hier aanmelden.

Ook het Maasstad Ziekenhuis organiseert een voorlichtingsbijeenkomst. Deze zal plaatsvinden op 15 april. Meer informatie vindt u hier.

De voorlichtingsbijeenkomst

Tijdens een voorlichtingsbijeenkomst geven diverse deskundigen informatie over niertransplantatie. Zo vertelt een niertransplantatiecoördinator meer over de voorbereidingen die nodig zijn voor een donor en een ontvanger om niertransplantatie mogelijk te maken. Een nefroloog geeft belangrijke medische informatie rondom niertransplantatie en een chirurg geeft een beeld van hoe de operatie eruit ziet. Daarnaast wordt door een verpleegkundige specialist verteld hoe de opname in het ziekenhuis verloopt en wat u kunt verwachten van uw leven na de transplantatie.

Agenda

In de agenda kunt u zien waar en wanneer de andere voorlichtingsbijeenkomsten zijn.

 

Reageer op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

*