Tekstgrootte A A A
Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

TransplantERENdag

Datum: 9 juni 2018, 08:00 uur - 17:00 uur

Sinds 2011 staat op het plein naast de Grote Kerk in Naarden het Nationaal Donor Monument. Elke twee jaar wordt hier de TransplantERENdag georganiseerd. Bij dit monument en in deze kerk komen getransplanteerden en hun dierbaren, nabestaanden van donoren, donoren die bij leven gegeven hebben en andere betrokkenen bij elkaar voor een middag die in het teken staat van ‘terugkijken, eren, vooruitkijken en vieren’. Ook op zaterdag 9 juni 2018, tijdens de elfde editie van deze bijzondere dag, hopen wij u een bijzonder programma aan te bieden onder het motto LEVENSLIED.

In periodes van ziekte en wanhoop, maar ook in tijden van herstel en hoop, hebben we vaak een lied dat met ons mee reist. Dat kan een stemmige ballade van Boudewijn de Groot of een hit van André Hazes, een ingetogen lied van Sting, Schubert of Mozart zijn of een opzwepend lied van Adèle. Welk lied sleepte jou door die verwarrende en heftige periode rondom orgaantransplantatie en donatie? Welk lied vertolkte jouw geluk of verdriet? En wat is het bijbehorende verhaal?

Deze middag hoort u een aantal van die verhalen, mét het bijbehorende lied, live gezongen.

Na het meer formele deel, waar het motto centraal staat, is er natuurlijk voldoende tijd en ruimte om elkaar informeel te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Reserveer 9 juni 2018 alvast in uw agenda, en houd te zijner tijd onderstaande website in de gaten voor actuele informatie.

Het bestuur van Stichting

Nationaal Donor Monument

www.donormonument.nl