Tekstgrootte A A A
Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

Gezellig dag (nier) 9.0

Datum: 28 oktober 2017, 11:30 uur - 17:00 uur

Gezellige Dag 9.0 ! De Gezellige Dag komt er weer aan! De negende!

Op veler verzoek en de goede ervaringen bij de vorige edities (drie en vier) gaan we dit keer (28 oktober) weer naar ‘De Zoete Inval’ in Haarlemmerliede. Hier gaan we genieten van een heerlijke buffetbrunch en een balletje gooien op de bowlingbaan.

Het programma is als volgt:

11.30 Ontvangst en registratie
12.00 Brunch
13.30 Groepsfoto
14.00 Bowlen
15.00 – 17.00 Afterparty

De brunch bestaat uit: Ambachtelijk wit en bruin brood, croissants, zoete Deense broodjes, diverse zoetwaren en smoothies. Koude brunchgerechten: Diverse luxe vleeswaren en kaas, salade met gebakken kipreepjes, diverse gerookte vis, carpacciosalade, salade Caprese, tonijnsalade en vers fruit Warme brunchgerechten: Omelet, bacon, Amsterdamse kroket, Noorse zalmfilet met dillesaus, kip met satésaus en serundeng en mini hamburgers Tijdens de brunch wordt er koffie, thee, melk en vruchtensap geserveerd.

De kosten bedragen dit keer € 35,- per persoon. Dit is all-inclusive. Hiervoor krijgt u een heerlijke brunch in buffetvorm, een uur bowlen inclusief drankjes, en natuurlijk een enorm gezellige dag! Ook zitten hier de administratiekosten van € 2,50 bij in. Wij vragen om na de aanmelding het volledige bedrag (€ 35,- pp) over te maken naar het rekeningnummer van de GD. Op de dag zelf hoeft er dan niet meer aan ons betaald te worden. De drankjes tijdens het bowlen zijn inclusief, maar tijdens de afterparty zullen ze zelf afgerekend moeten worden.

Het aanmelden gaat weer via het welbekende aanmeldformulier of een mailtje naar het bekende mailadres. De aanmelding is pas compleet na de betaling op rekeningnummer NL62RABO0303842709 tnv “E.M. van der Spek te Den Hoorn” ovv de namen van de deelnemers. Dit rekeningnummer is apart aangemaakt en alleen bestemd voor de Gezellige Dag. Als de betaling binnen is ontvangt u een mailtje dat de aanmelding voltooid is.

Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier. Als je een mailtje stuurt naar dit mailadres, zet daar dan duidelijk de namen in van diegene die komen. De aanmelding en de betaling dienen voor 21 oktober bij ons binnen te zijn. Afmelden kan tot een week van tevoren via dit mailadres. Afmeldingen via Facebook/Whatsapp/Messenger/etc worden niet geaccepteerd. Bij afmeldingen in de laatste week kunnen wij helaas niet meer het bedrag terugstorten aangezien de locatie dit aan ons doorberekent. Meld je op tijd aan zodat we een idee hebben met hoeveel mensen we komen en ‘De Zoete Inval’ daar een passende ruimte voor kan reserveren.

‘De Zoete Inval’ is te bereiken per auto, navigeer dan naar Rottewegje 1, Haarlemmerliede. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Met de trein uitstappen op station Haarlem Spaarnwoude (tegenover de IKEA), de parallelweg aflopen totaan De Zoete Inval. (ong 20 min lopen) Het zou fijn zijn als er mensen met een auto heen en weer willen rijden tussen het station en De Zoete Inval. Adresgegevens De Zoete Inval. ‘De Zoete Inval’ is een hotel, dus voor mensen die van ver moeten komen is er gelegenheid om hier te overnachten. Reserveer zo snel mogelijk, want weg is weg, op is op, vol is vol. Instructies hiervoor worden door Annemieke Vink nog op Facebook geplaatst. Iedereen is er op eigen verantwoordelijkheid. Denk dus aan het meenemen van een medicijnlijst en telefoonnummers van ziekenhuizen waar je onder behandeling bent. En vergeet je medicijnen zelf ook niet. Wij zijn niet aansprakelijk als iets mis gaat.

Nog vragen of opmerkingen? Die kunnen naar gezelligedag@outlook.com, het welbekende emailadres! Benader ons alleen via dat emailadres, gelieve niet via Facebook/Messenger. Op deze manier hebben we alle berichten op één plek waar we alledrie bij kunnen.