Tekstgrootte A A A
Evenementen worden geladen
  • Dit evenement is geweest.

16 maart: Transplantatie Congres 2018 Rotterdam

Datum: 16 maart 2018, 13:00 uur - 15:15 uur

In Nederland organiseert de Nederlandse Transplantatie Vereniging in samenwerking met de universitaire ziekenhuizen al bijna 30 jaar lang jaarlijks een congres waarbij alle werkers in het veld samen komen om nieuwe ontwikkelingen te bespreken en voordrachten te houden over wetenschappelijk onderzoek.

De vereniging telt momenteel ongeveer 660 leden die allemaal op het gebied van orgaantransplantatie werkzaam zijn: artsen, verpleegkundigen, transplantatie-coördinatoren, laboratoriummedewerkers etc.

De laatste jaren worden ook patiënten uitgenodigd om deel te nemen aan een programma waarin patiënten kunnen participeren en meediscussiëren. Alles draait immers om u en uw familie.

Op 16 maart a.s. zal in samenwerking met het Erasmus MC een patiënten bijeenkomst worden georganiseerd in De Doelen in Rotterdam. U vindt het programma in de link hieronder (bladzijde 6). Wij willen u van harte uitnodigen om hieraan deel te nemen. U kunt eventueel een introducee meenemen. U bent ook van harte welkom tijdens de sessie Nierteam aan huis (bladzijde 7).

U moet zich voor dit event inschrijven. In de link hieronder op bladzijde 9 vindt u het inschrijvingsformulier. U kunt dit invullen en opsturen naar het aangegeven adres. U ontvangt een bevestiging van uw deelname per post thuis.

Programma en inschrijvingsformulier

Bij eventuele vragen kunt u bellen met het congressecretariaat in Haarlem, telefoonnummer 023-5513016 of per e-mail uw vraag stellen via het e-mail adres: secretariaat@transplantatievereniging.nl

Uw deelname aan deze dag wordt zeer op prijs gesteld!

Prof. dr. Herold Metselaar

Prof. dr. Carla Baan

Erasmus MC